• Καλάθι
     x 

    Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σχολή ταχυπλόων Sport Apollon

Η Σχολή Κυβερνητών Ταχυπλόων Σκαφών ΑΠΟΛΛΩΝ λειτουργεί με έδρα την Χαλκίδα και παρέχει υπηρεσίες για την θάλασσα περισσότερο από 20 χρόνια. Πραγματοποιεί εξετάσεις στο λιμεναρχείο Χαλκίδας και στο υπολιμεναρχείο Αλιβερίου. Η εκπαίδευση δεν περιορίζεται στις εξεταστικές απαιτήσεις .

Δημιουργήσαμε εντός τεσσάρων πεντάωρων μαθημάτων μια μικρή σπουδή ναυτοσύνης και διακυβέρνησης σκάφους. Ένα σκάφος 5,5μ θα μας εξοικειώσει σε χειρισμούς εντός λιμένος, ένα φουσκωτό 6,2μ θα μας εξοικειώσει σε χειρισμούς μεγάλων ταχυτήτων και ένα cruiser 11 μέτρων θα μας εξοικειώσει σε χειρισμούς με μεγάλου όγκου σκάφη. Έξυπνα οπτικά μέσα βοηθούν στην γρήγορη κατανόηση σημάτων ναυτιλίας.

Ο εκπαιδευτής της σχολής Παπαδόπουλος Νικόλαος , βατραχάνθρωπος του πολεμικού ναυτικού από το 1985 ,έχει εργαστεί σε υποβρύχια έργα σε όλη την Ελλάδα ,συνεργαστεί με ξενοδοχεία στην μεταφορά επιβατών , εκπαιδεύσει πολλούς δύτες, ναυαγοσώστες και κυβερνήτες και έχει λάβει μέρος σε πολλές επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στην θάλασσα.

Για οποιαδήποτε απορία ή περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Πιστοποιήσεις

Τηλ. Eπικ. 2221086369
email info@sportapollon.grΚαλάθι

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.